Publicitat
Publicitat

Última setmana del Festival Portalblau

El Festival Portalblau de l'Escala escull el Fòrum Romà d'Empúries per posar punt final a l'edició d'enguany. En la tercera i última setmana, els grups que actuaran son Las Migas, Dàmaris Gelabert i Els Amics de les Arts, que son els únics que tenen les entrades exhaurides des de fa dies. 

El Fòrum Romà d'Empúries és el tercer i últim escenari escollit per l'organització del festival Portalblau d'aquest estiu. Demà dijous a les 22 h de la nit, actuaran las Migas, divendres a les 20 h Dàmaries Gelabert i dissabte a les 22 h, els Amics de les Arts, que ja han exhaurit les entrades. 

Las Migas demà dijous presentaran el seu darrer disc 'Cuatro' en el marc del seu quinzè aniversari. És el quartet format per la cantant Carolina Fernández, la violinista Roser Loscos i les guitarristes Marta Robles i Alicia Grillo. Destaquen per ser diferents i semblants al mateix temps i la fusió de cultures tan meravellosa que creen quan estan juntes.

Ja divendres serà el torn de Dàmaris Gelabert, que presenta una proposta variada que va des de la música mediterrània fins al country, passant pel rock, la rumba i la bossa nova. Amb un repertori que esdevé un crit optimista a la vida a prop de la natura, aprenent a gaudir dels moments i dels regals que ens ofereix. És una actuació dirigida als més petits de la casa. 

I aquest any, el festival Portalblau el tancarà Els Amics de les Arts que presentaran 'Els dies més dolços'. Un repertori que sonarà tal com el van presentar pel seu canal de YouTube durant el confinament. Aquesta oportunitat, totalment circumstancial, dona al públic la possibilitat de viure un espectacle únic que ens recordarà els inicis de la banda i on es revisitaran les seves cançons més estimades.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar