Publicitat
Publicitat

Cinc mesos de tancament de la Llar del Jubilat

A punt de complir-se els cinc mesos de l'inici del confinament, la Llar del Jubilat continua amb les portes tancades. El seu president ho viu amb resignació i es mostra poc optimista que pugui reobrir, almenys fins que no s'hagi superat totalment la pandèmia.

Totes les activitats que promou la Llar del Jubilat Jardí del Pedró de l'Escala es troben aturades des que, ja fa cinc mesos, es va decretar el primer confinament de la població per la pandèmia de Covid-19. Ni el ball dels diumenges, ni excursions, ni bar ni assajos de la coral. Tractant-se d'un col·lectiu de risc com el de la gent gran, s'ha considerat oportú no obrir portes fins que tot hagi passat. Una mesura que, pel president de l'entitat, és la més lògica.

El tancament es viu amb resignació. I en tot cas, el que inquieta més és no veure-hi una data de sortida. Per exemple, hi ha programada una excursió per al 14 d'octubre vinent que el president veu poc probable que pugui dur-se a terme.

Mentrestant, les instal·lacions de planta baixa i pis de Can Masset resten tancades. Només el president hi acudeix periòdicament per tasques de despatx.

Una cosa que té clara el president és que res tornarà a ser com abans. Però ho comenta sense perdre el sentit de l'humor...

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar