Publicitat
Publicitat

Imatge renovada a la zona del Portitxol

Empúries recupera el passeig destruït pel temporal «Gloria» a la platja del Portitxol. L'espai té una nova imatge amb més espai per als banyistes. S'ha enderrocat les estructures anteriors i s'han refet uns metres més endins.

El temporal "Gloria" va deixar a finals de gener danys considerables a la zona del passeig d'Empúries, concretament a la platja del portitxol on va esfondrar-se part del mur i també del passeig. Unes obres de reparació que l'ajuntament quantifica en uns 250 mil euros i que costes de l'estat va expressar la seva predisposició a reparar després d'una visita a la zona afectada el mes de febrer, amb l'objectiu d'acabar les obres abans d'estiu. Després de superar diversos entrebancs com altres temporals i el confinament per la covid-19, les obres van començar el passat 26 de maig. Finalment aquesta setmana s'han donat per acabades i ja es pot torna a gaudir de l'espai. 

 

La zona tal com explicava la regidora ha patit petites modificacions, entre elles també s'ha guanyat un petit espai de zona verda. Ara només falten detalls com envernissar la barana de fusta, una tasca que ja es farà de cara a final de temporada. Un dels altres aspecte a millor aviat serà el motiu pel qual algunes platges d'Empúries perden gran part de la sorra. Per aquest motiu just després del temporal l'Ajuntament va demanar un estudi del tema. 

 

Des de l'Ajuntament també s'estan portant a terme les tasques de manteniment de les fustes malmès amb el temps d'aquest emblemàtic passeig. El cost de l'actuació és de 300 mil euros, 150 mil per les baranes i 150 mil més per les tarimes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar