Publicitat
Publicitat

Dolors i Montse Bassa presenten Carregades de raons

Les germanes Bassa presenten el seu llibre 'Carregades de raons' a l'Escala. Un acte especial, ja que és el primer cop que l'exconsellera Dolors Bassa pot participar en la presentació del llibre des del seu tancament a la presó.

L'Escala va acollir la primera presentació conjunta del llibre 'Carregades de raons', de les germanes Bassa. Per primera vegada l'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa i la seva germana, la diputada al Congrés Montse Bassa van poder estar presents i juntament amb el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros van poder explicar la història de llibre, un relat de tot allò que han viscut des de l'octubre de 2017. Un dia especial i ple de nostàlgia per a Dolors Bassa.

 

'Carregades de raons' un llibre escrit a quatre mans i amb la visió feminista del procés. Les autores parlen de la seva experiència, dels seus sentiments, la sentència i també de l'actualitat. Aixó si cadascuna des d'un costat del vidre, fet que proporciona la mirada interna i externa de la situació sense defugir de la política o les reflexions més personals.

  

El cantautor escalenc Josep Tero va tancar l'acte cantant una cançó de solidaritat amb l'exconsellera del Govern català.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar