Publicitat
Publicitat

Set tripulacions a la Trobada de Velers

Set embarcacions, van participar de la Trobada de Velers del Club Nàutic l'Escala. Una activitat per gaudir d'una ruta guiada amb vela de creuer i descobrir espais únics del mar d'Empúries.  

El passat dissabte 8 d'agost, el Club Nàutic l'Escala va celebrar la Trobada de Velers del club 2020. La cita, va comptar amb set embarcacions i vint navegants. Va ser una trobada lúdica i no competitiva per gaudir tranquil·lament de la mar d'Empúries. La jornada va ser calorosa, amb algun núvol i vent de marinada de fins a 11 nusos . Amb aquestes condicions els navegants saltaven a la mar per fer un recorregut fins a cala Montgó per després obrir rumb en direcció a Sant Martí d'Empúries. El primer a tornar al port ha invertit al voltant d'una hora en completar la travessa proposada.

A causa de les últimes recomanacions del Departament de Sanitat i les autoritats competents, la trobada va començar directament a l'aigua, a bord de les embarcacions. Per així evitar trobades i aglomeració de persones. Per altra banda aquesta edició no ha estat puntuable per la XIX Ruta de l'Anxova, ja finalitzada. L'entrega de trofeus d'aquesta serà la propera cita dels navegants de creuer del Club i està prevista pel mes de setembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar