Publicitat
Publicitat

La Mar d'en Manassa acull el segon cap de setmana de Portalblau

Tres concerts de caràcter intimista han omplert de música l'escenari natural del Festival Portalblau, la Mar d'en Manassa. Obria el cap de setmana la veu dolça de Gemma Humet, dissabte era el torn de la mallorquina Maria Jaume i tancava el cap de setmana els germans Arena. Les tres propostes van penjar el cartell d'entrades exhaurides .

Ahir a la nit els germans Arena van tancar el segon cap de setmana de Portalblau, on la Mar d'en Manassa va ser l'escenari principal. Els italians van presentar una proposta molt personal amb un repertori nascut entre Itàlia i Catalunya. 

 

El seu concert va incloure miologies familiar, històries d'una infància transcultural i molt mediterrània. A més van fer un petit tribut a Pino Daniele, pare dels cantautors italians. 

 

La nit de dissabte va anar a càrrec de la nova veu de la cançó mallorquina Maria Jaume. Una proposta acústica i molt íntima.

 

La jove cantautora va presentar un grapat de cançons pròximes i sinceres, i amb l'essència del mediterrani. Guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9, actualment prepara el seu primer àlbum 'Fins a maig no revisc' que si tot avança segons previsions, veurà la llum aquest setembre. 

 

Qui va inaugurar musicalment parlant l'espai de la Mar d'en Manassa, va ser Gemma Humet. Qui presentava 'Petit Univers' un recull dels seus millors temes i altres sorpreses nascudes durant el confinament.

 

Humet, que ja havia participat al Portalblau en altres edicions no podia amagar la seva alegria d'actuar a la Mar d'en Manassa un espai únic. 

 

El seu concert també va tenir certs moments reivindicatius, per exemple quan va cantar el tema 'Empordà' on remarca els canvis urbanístics viscuts a la Costa Brava aquests últims anys. 

 

El seu nou disc sortirà l'any 2021 i comptarà amb un so renovat que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d'aires mediterranis i la seva càlida veu. El Portalblau es prepara aquesta setmana per acollir la seva última setmana, amb els concerts al MAC Empúries de les Migas, Dàmaris Gelabert i Els Amics de les Arts. Per adquirir entrades www.portalblau.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar