Publicitat
Publicitat

Lleuger descens d'inscrits en els casals municipals

Lleuger descens d'inscripcions als casals municipals de l'Escala per aquest agost. El de lleure i els matins esportius, la caiguda és del 10% mentre que el campus jove tindrà un descens de quatre participants a la segona quinzena d'aquest mes just quan s'han programat colònies i acampada. 

Els campus municipals de l'Escala, el de lleure, els matins esportius i el campus jove pateixen un lleuger descens respecta al juliol. En el cas dels casal de lleure i els matins esportius, les inscripcions han caigut un 10%, però s'han pogut mantenir els grups del mes de juliol. Al de lleure, el matí son 90 i al migdia i tarda son 40 quan el mes passat n'hi havia 100 al matí i 50 al migdia i tarda. I pel que fa als matins esportius dels quaranta inscrits que hi havia al juliol, ara son 32.

Aquests dos casals, que son gestionats per l'empresa Tot Oci, han tancat el juliol amb satisfacció perquè tot i les restriccions han pogut seguir endavant. Les valoracions es feien cada setmana. Les activitats exteriors han ajudat a mantenir les distàncies de seguretat.

I en relació al campus jove, les inscripcions son pràcticament similars que les del juliol amb 34 participants. Per la segona quinzena, si que hi haurà la baixa de quatre joves, just quan s'han programat els cinc dies de colònies i els tres d'acampada.

El campus jove ha finalitzar el juliol  amb un descens d'inscrits respecte altres edicions. Es fa una bona valoració, tot i tenir algun conflicte a la platja amb altres banyistes.

Cal recordar també que també segueixen en dansa el campus del Club Nàutic, que acaba el pròxim divendres 14 d'agost, i el del Club Bàsquet que culminarà el dilluns 31. L'únic campus que ha acabat ha estat el del futbol.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar