Publicitat
Publicitat

Avui a la nit, Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà recorden la cantada d'havaneres

Avui és un dia trist per l'Escala, ja que no podrà celebrar la tradicional cantada d'havaneres. L'organització espera que l'any que ve es pugui reprendre aquest acte que congrega a milers de persones. Aquesta nit, a partir de les 22 h, Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà recordaran la cantada d'havaneres d'altres anys.

Avui és el primer dijous d'agost i s'havia de celebrar una nova entrega de les havaneres de l'Escala, però a causa de la situació sanitària actual aquest acte, que reuneix a milers de persones, no es podrà dur a terme. La imatge de la platja de les Barques plena a vessar haurà d'esperar. És per això que els mitjans de comunicació locals, Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà, emetran a partir de les 22 h de la nit diverses actuacions dels anys anteriors.

L'organització té l'esperança que la cantada d'havaneres retorni el 2021. Els grups que estaven confirmats per aquest any, i que no s'havien anunciat públicament, actuarien l'agost vinent.

Els grups que es podran escoltar i veure pels dos mitjans seran Barca de Mitjana, Bergantí, Les veus dels pescadors, Peix Fregit, Port Bo, Pescadors de l'Escala i Oreig de Mar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar