Publicitat
Publicitat

Noves activitats al MARAM

El maram comença l'agost amb diverses activitats noves, com una tarda de pintura amb aquarel·les i aigua de mar. També tornen els showcooking els divendres amb Ramon Ripoll i aquest diumenge hi haurà vermut musical amb el grup 'Suave'.

El MARAM, el centre d'interpretació del peix, ha organitzat aquest juliol diverses activitats. Adaptades per la situació actual i amb grup molt reduïts. De cara a l'agost el centre presenta novetats, amb diverses activitats programades. Tot i això continuaran oferint el taller de nusos mariners els dilluns a les 18h de la tarda. També seguiran les visites a la subhasta del peix els dimarts i els dijous a partir d'un quart de vuit del matí. Pel que fa a l'agost les noves propostes arriben aquest dimecres mateix, amb un taller d'aquarel·la i aigua de mar pensat per tota la família.

Com sempre les activitats estrella del centre són les gastronòmiques, per això aquest divendres tornen els shows Cooking de cuina marinera amb Ramón Ripoll i la participació de pescadors locals. Amb ell s'aprendrà un estiu més a cuinar i aprofitar tota mena de peix.

Aquest diumenge també s'ha programat un vermut musical, una nova proposta d'aquest estiu 2020. On es combina la gastronomia i la música de proximitat. 

 

Tots els interessats en participar d'alguna de les propostes ofertes des del MARAM, només ha de fer reserva prèvia al info@maram.cat o trucant al telèfon 972 77 16 66. També poden seguir totes les novetats a través de les seves xarxes socials.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar