Publicitat
Publicitat

Sardanes amb bases electròniques revolucionen l'Any Xaxu

L’aplicació de bases electròniques a la sardana sorprèn el públic assistent al concert de l’Any Xaxu protagonitzat per la cobla La Principal del Llobregat. La setmana vinent, 44è Concert d’Estiu del CER. Les entrades ja s’han posat a la venda.

Poc s'esperava el nombrós públic que va omplir tot l'aforament habilitat a plaça Catalunya el que acabaria veient en el concert "Xaxu, de la tradició a la innovació", dins el programa commemoratiu de l'Any Xaxu, que va protagonitzar la Cobla Principal del Llobregat. Va ser un concert amb un programa variat i curosament seleccionat a la primera part que culminava amb la suite per a cobla d'Agustí Borgunyó. La segona era plantejada amb un programa monogràfic de Josep Vicenç i Juli, l'Avi Xaxu amb sorpresa inclosa, quan el contrabaixista, Joan Serinyà, va canviar el seu instrument per posar-se a la taula de DJ per manipular les bases electròniques amb que va ornar les sardanes del Xaxu, amb la corresponent introducció històrica de Jordi Gallegos, president de l'Agrupació Avi Xaxu, entitat organitzadora del concert.

El pròxim acte sardanista de l'Escala serà el concert del dissabte 14 d'agost, 44è Concert de Sardanes i Música per a Cobla, organitzat conjuntament entre el CER i l'Agrupació Sardanista que, amb el lema "A l'entorn de Josep Vicens i Juli - l'Avi Xaxu", enguany es traslladarà a plaça Catalunya, en lloc dels jardins del CER on s'havia fet fins ara.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar