Publicitat
Publicitat

Última setmana per demanar subvencions per a empreses i autònoms

Divendres serà l'últim dia hàbil per demanar subvencions per a empreses i autònoms per reduir els efectes de la Covid-19. En total hi ha 3 línies de subvencions en l'àmbit del sector turístic i comercial per valor de 115.000 euros.  

 Aquesta serà l'última setmana per sol·licitar subvencions per a empreses i autònoms per reduir els efectes de la Covid-19. Uns diners que pretenen donar suport a les empreses i petits comerços de l'Escala. Es destinen 115.000 euros amb tres línies de subvencions elements de protecció i seguretat, perjudicis soferts durant l'estat d'alarma i innovació tecnològica.

 

Aquestes subvencions formen part del pla de xoc econòmic i social que va aprovar el mes passat l'Ajuntament de l'Escala per fer front als efectes de la Covid-19, amb una quarantena de propostes valorades en 1,4 milions d'euros. Unes ajudes ben rebudes pel sector. 

 

Trobareu tota la documentació a www.lescala.cat/tramitsigestions, la sol·licitud es pot fer digital a la mateixa pàgina web de l'ajuntament. Recordar que cal presentar una petició separada per cada una de les línies a les quals es vulgui accedir.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar