Publicitat
Publicitat

Segona edició de la Gala dels Premis Esculapi 2020

Vuit vídeoclips de temàtiques ben diverses han estat els protagonistes de la segona edició de la gala dels Premis Esculapi 2020 que s'ha fet al CER l'Escala. Cada grup va fer una llista de cançons i finalment en van escollir una per donar-li color amb els seus pertinents guions, gravacions i edicions.

Per segon any consecutiu, el campus jove de l'Escala ha celebrat la gala dels Premis Esculapi a les instal·lacions del Centre Esportiu i Recreatiu, el CER. Si l'any passat, els alumnes havien de crear un curtmetratge en 24 hores, enguany han hagut de presentar un vídeoclip. Les temàtiques han estat ben diverses, des del racisme fins a l'esperit de superació passant pel desamor. Els monitors facilitaven als alumnes cançons i ells havien de preparar un guio, fer la gravació i també l'edició. En total hi van participar vuit grups.

El grup format per en Gerard, l'Adrià, l'Aleix, en Roger, en Genís i en Martí tenia com a tema principal la diversió. Van gravar el vídeoclip a la platja del centre, el port d'en Perris, el Gavià i també a la plaça Catalunya. Van posar imatges a la cançó Bye, Bye! Aquest grup es va emportar els premis de millor direcció i millor muntatge.

L'Oriol, en Pau, l'Arnau, en Jan i en Lluc es van centrar amb el racisme, un tema candent actualment arran de la mort de George Floyd a mans de la policia dels Estats Units. La cançó: This is America. Aquest grup van rebre els guardons de millor actor i millor cançó.

Un altre dels temes tractats va ser l'esperit de superació. L'Alvaro, en Marc, en Guillem i en Lluc amb la cançó Beliver d'Imagine Dragons ho van escenificar amb dos personatges. Un pilot que havia guanyat dos anys seguits les carreres de monopatins es va veure superat pel que sempre perdia. Les imatges es van gravar a la plaça Catalunya i rodalies. Aquest estiu va ser distingit com a millor direcció de fotografia i millor producció.

{{ tall Marc Gimenez }}

El desamor també va ser-hi present. Amb la cançó Shout Out To My Ex de Little Mix va servir al grup format per la Berta, la Mariona, la Jana i la Leire representar aquest tema que afecta sobretot a l'etapa de l'adolescència. Aquest grup va presentar la millor coreografia i el best acting team.

Una de les cançons que també van ser escollides per aquesta gala va ser 'Serem ocells' d'Oques Grasses. La Jana, la Neus, en Roger, la Nuria, la Martina i en Bernat per escenificar la situació van crear homes voladors amb un programa d'edició. Va ser el millor guio i el millor en efectes especials.

Qui tampoc podia faltar en aquesta cita era Rosalia. L'Alena, l'Aina, la Jana, la Joana i en Jan van anar a gravar-se a les platges del municipi per donar color a la cançó TKN. Aquest grup va comptar amb la millor actriu i va ser, segons el jurat, el millor videoclip presentat d'aquest 2020.

I en Cristian i en Jose van fer un vídeo amb fotos del poble. La cançó era Records de l'Escala. 

En total es van entregar dotze premis. La presentadora d'aquest esdeveniment va ser Araida Vargas. La notes musicals les van posar Roger Pellicer que va tocar el saxo i també Joana Costa i Aina Massagué que van cantar acompanyades de la guitarra. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar