Publicitat
Publicitat

El campus de futbol, tot i les restriccions, ha sobreviscut

El tradicional campus de futbol que es fa durant el juliol ha estat marcat per la pandèmia. Els jugadors s'han hagut de dividir en grups i no han pogut fer competicions exteriors ni interiors i ni tampoc han pogut rebre jugadors professionals com en les anteriors edicions.

La sisena edició del campus ha estat molt diferent de la de les anteriors. L'organització ha hagut de separar els inscrits en diversos grups, que no podien ser més de deu persones, i fer-los estables. Els entrenaments han canviat i és que s'han hagut de fer exercicis més individuals. Tot i això es valora positivament. Era molt necessari que els més petits de casa, després de tres mesos confinats, tornessin a fer esport i relacionar-se amb altres persones. 

Durant els primers dies del campus, diversos jugadors van patir alguna petita lesió fruit de la inactivitat a causa del confinament.

Les competicions amb altres campus, els torneigos interns i les visites de jugadors professionals s'han deixat de fer. Únicament ha visitat el campus Valery Fernández, actual jugador del Girona que està pendent de disputar les promocions d'ascens a Primera Divisió.

El campus va acabar divendres i com ja és tradició l'últim dia se sortegen samarretes de jugadors professionals.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar