Publicitat
Publicitat

Una conferència estrena avui el festival Portalblau

La conferència sobre el món que ens espera després del coronavirus inaugura aquest vespre el festival Portalblau. Una edició amb nou equip gestor i amb un format reduït condicionat per la nova realitat postconfinament.

"Quin món ens espera després del coronavirus? Crisis delmultilateralisme i necessitat de la cooperació internacional" és el lema de la conferència que aquest vespre protagonitzarà Senén Florensa, ambaixador representant permanent d'Espanya davant l'Oficina de les Nacions Unides i els Organisme interancionals amb seu a Viena. Una mostra que, a banda dels actes més festius, el festival té discurs i vol fer reflexionar els assistents. Aquest mateix cap de setmana, Portalblau ha programat l'espectacle "Bàrbars", una narració dramatitzada amb textos de Joan Brossa, Pere Quart, Kavafis, Dolors Miquel i altres dits per Jordina Biosca acompanyada per la guitarra de David Garcia per al qual ja nohi ha entrades.

La que comença aquesta nit serà una edició especial marada pels efectes de la pandèmia de coronavirus. El festival serà més compacte i amb menys aforament del que és habitual.

I l'últim cap de setmana, del 13 al 15 d'agost, l'activitat es centrarà al fòrum romà d'Empúries. SEran els concerts més grans i amb més aforament obert.

{PORTALBLAU 04}}

L'edició 2020 és la primera que dirigeix Cristina Torres, de TEM Produccions, programadora fins l'any passat dels Concerts al Fòrum Romà que promovia el Museu d'Empúries.

Més informació i venda d'entrades per aquells concerts on encara n'hi hagi de disponibles, al web www.portalblau.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar