Publicitat
Publicitat

Comença el cicle d'estiu de sardanes amb un nou format

El tradicional cicle d'estiu de sardanes també ha hagut d'adaptar-se a la situació de pandèmia que viu el país. En total es faran 3 concerts durant el mes d'agost a la Plaça Catalunya, i dos més en motiu de l'any Avi Xaxu.

En marxa un nou cicle de sardanes d'estiu organitzat per l'Ajuntament de l'Escala. Enguany s'ha hagut d'adaptar a les condicions i mesures de seguretat per la pandèmia del coronavirus. No es faran les ballades a la Platja de les Barques, però sí que es faran audicions de sardanes a la Plaça Catalunya. La primera ha anat a càrrec de la Cobla Flama de Farners. Les sardanes, és una de les activitats amb més èxit de l'estiu per la gran tradició sardanista del municipi. 

 

Enguany s'ha reduït la programació i no hi haurà sardanes cada dimecres com era habitual, sinó que hi haurà un concert cada quinze dies durant el mes d'agost. 

 

Així doncs, els pròxims concerts de sardanes seran el 12 d'agost a càrrec de la Cobla La Principal de l'Escala i el 26 d'agost a càrrec de la Cobla Cervianenca. A aquests concerts, s'hi sumen els que organitza l'Agrupació Sardanista Escalenca "Avi Xaxu", aquest pròxim divendres a càrrec de la Cobla La Principal del Llobregat i el 15 d'agost es farà un concert d'homenatge a l'Avi Xaxu, a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona, organitzat per l'Agrupació Sardanista Escalenca i el CER. Des de l'Ajuntament es vol remarcar que la seguretat i les mesures sanitàries són el principal element a tenir en compte per poder fer aquests concerts amb tranquil·litat. López assegura que es poden tirar endavant actes i esdeveniments culturals adaptant-los a les condicions necessàries. 

 

Per tots els concerts l'entrada és gratuïta però cal fer reserva prèvia a l'Oficina de Turisme de la Plaça de les Escoles. Es poden reservar packs de 2 entrades o d'1 i l'accés al recinte s'efectuarà gradualment a partir dels 30 minuts abans de l'inici de cada l'espectacle.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar