Publicitat
Publicitat

Estrena de la temporada d'exposicions d'artistes locals

La Casa del Gavià i el Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries acolliran aquest estiu vuit exposicions d'artistes locals o vinculats amb l'Escala. La campanya s'engega amb una mostra de Marc Torrent al castell carolingi i una de l'il·lustrador Carles Roman a la casa del Gavià.

La campanya d'exhibició de treballs plàstics d'artistes de l'Escala o vinculats amb el municipi en equipaments municipals com la Casa del Gavià o el Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries abarca els mesos d'agost i de setembre. Vuit exposicions, quatre en cada espai, repartides en períodes de quinze dies. La iniciativa forma part del pla de xoc de l'Ajuntament per ajudar el sector cultural davant la crisi provocada per la pandèmia.

Per engegar, mostra de pintura hiperrealista de Marc Torrent al Castell Carolingi i mostra d'il·lustracions de còmic de Carles Roman. La de Marc Torrent es pot visitar de divendres vinent al diumenge 16 d'agost. L'horari és de deu a dues i de cinc a deu, tots els dies de la setmana. Al Gavià, la mostra de Carles Roman obre els dies laborables de set a nou del vespre i els caps de setmana i festius d'onze a una i de dos quarts de sis a dos quarts de nou.

A la Casa del gavià, la segona quinzena d'agost es podrà veure l'exposició "meravelles del mar" de l'artista Abel Quintana. I el mes de setembre la primera quinzena serà per a Cloé Tiravy amb "Costumes pour une autre vie" i la segona per a l'artista Montse Palet.Al castell carolingi, després de Marc Torrent vindrà Beni Ballesta amb "petits paradisos" la segona quinzena d'agost. Al setembre, "Terres", exposició ceràmica de Margarida Geronès i pintures de Jean Pièrre Zingre.Passada aquesta temporada, l'ajuntament no descarta que la iniciativa tingui continuïtat més enllà del mes de setembre. 

De moment, Rafel López no s'està de fer una invitació a tothom per gaudir de les exposicions programades.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar