Publicitat
Publicitat

L'Escala recorda les persones que han mort durant el confinament

L’Escala ha celebrat un funeral per recordar les persones que van traspassar durant el confinament i als qui no es va poder acomiadar amb una cerimònia, ja fos religiosa o civil. L'acte ha tingut lloc a l'església amb lectures poètiques i interpretacions musicals.

El poble de l'Escala ha acomiadat aquest dissabte al migdia amb un funeral conjunt aquelles persones que van morir entre el 15 de març i el 15 de maig passat, durant el període de confinament. L'acte es va programar a l'església parroquial de Sant Pere de l'Escala.

A la cerimònia, que va obrir el rector de la parròquia, Martí Colomer, es van llegir lectures poètiques a càrrec de l'actor Jaume Comas, intervencions musicals d'un duet de violoncels i del cor Indika, i va tancar l'acte l'alcalde, Víctor Puga. 

Entre els textos que van llegir n'hi va haver dels poetes Khalil Gibran, Carles Duarte, Màrius Torres, Antonio Machado i Joan Maragall. El duet de violoncels el van formar Josep Bassal i Ramon Bassal, pare i fill. També va actuar el Cor Indika que dirigeix Ramon Manent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar