Publicitat
Publicitat

Bon ambient en un Sant Jordi d'estiu atípic amb mascareta i gel hidroalcohòlic

Bon ambient durant tot el dia a les parades del Sant Jordi d'Estiu celebrat a l'Escala. La cita s'ha celebrat amb totes les mesures de seguretat. El Grup Lai va posar el punt i final al Dia del Llibre amb el recital "Segarra cos a cos" a la plaça Víctor Català. 

L'Escala ha celebrat l'anomenat Sant Jordi d'Estiu amb 3 parades a la Platja de les Barques. Al llarg del dia els ciutadans i turistes han passejat, remenat i comprat llibres i roses. 

"M'explico" de Carles Puigdemont, "Canto jo i la muntanya balla" d'Irene Solà i "Mar d'Estiu" de Rafel Nadal, han estat els llibres més venuts a l'Escala. 

 

Garcia valora positivament la celebració d'aquest Dia del Llibre en ple juliol i el considera un èxit, però, assegura que no es pot comprar amb el Sant Jordi del 23 d'abril, per motius comercials però sobretot per motius emocionals i culturals.

 

Pel que fa al sector de les flors, la floristeria Mar-Flor ha venut la totalitat de les 300 roses vermelles que tenia a la parada. Amb tot, asseguren que ni per dates, ja que al juliol fa massa calor per aquestes flors, ni per el significat que té la rosa vinculada amb la Llegenda de Sant Jordi i el Drac, no s'ha arribat a les vendes que solen fer a la cita de l'abril. La majoria de roses les han venut als turistes que visiten el municipi. 

Per tancar aquest dia del Llibre i de la Rosa en ple estiu, una cinquantena d'espectadors han gaudit d'un recital de música i poesia a la Plaça Víctor Català. El Grup Lai, format per Baltasar Fonts, Perepau Ximenis i Sara Parés, ha presentat l'espectacle "Segarra cos a cos", on han recitat, cantat i interpretat diversos poemes i fragments d'obres de teatre del poeta i escriptor, Josep Maria de Sagarra. 

Des del consistori, satisfacció per haver pogut celebrar aquest Sant Jordi aconseguint l'equilibri entre les mesures de seguretat i higiene i la cultura. 

 

L'emblemàtica i tradicional Diada de Sant Jordi del 23 d'abril es va haver de suspendre a causa de l'Estat d'Alarma per la crisi de la Covid-19.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar