Publicitat
Publicitat

L'Escala celebra el Sant Jordi d'estiu amb tres parades a la platja

L'Escala està celebrant durant la jornada d'avui, 23 de juliol, el Sant Jordi d'estiu amb tres parades a la platja de les Barques. Tot culminarà aquest vespre, a les 20h del vespre a la plaça Víctor Català, amb el recital poètic "Sagarra cos a cos" del Grup Lai, que formen Baltasar Fonts, Perepau Ximenis i Sara Parés.

Sant Jordi, atípic. No es fa a la primevera, sinó a l'estiu i no hi ha el mateix nombre de parades que un Sant Jordi tradicional. Malgrat això, l'Escala ha volgut celebrar aquesta festa, que es va ajornar al seu dia per la pandèmia, amb tres parades a la platja de les Barques. Una parada de llibres, a càrrec de la llibreria Vitel·la, una de roses de la ma de Mar-Flor i la d'un il·lustrador, Carles Roman. Es tracta d'una nova oportunitat per recuperar els ingressos perduts del passat 23 d'abril.

Pel que fa a la previsió de vendes és tota una incògnita. S'espera que a darrera hora de la tarda la cosa s'acabi d'animar.

Aquest Sant Jordi han coincidit les novetats de l'abril i les de l'estiu.

 

 

El Sant Jordi d'estiu a l'Escala finalitzarà a les 20h del vespre a la plaça Víctor Català amb el recital "Sagarra cos a cos" del Grup Lai, que formen Baltasar Fonts, Perepau Ximenis i Sara Parés. Per garantir una jornada segura s'insta la població a seguir les mesures de seguretat: distància física i l'ús de mascareta.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar