Publicitat
Publicitat

Demà se celebra el sant jordi d'estiu a La Platja

Els llibres i les roses sortiran demà al carrer, en el que s'ha anomenat "Sant Jordi d'estiu". A l'Escala, una parada de llibres, una de roses i la d'un il·lustrador. A la tarda, recital poètic a la plaça Víctor Català.

La festa del llibre i de la rosa es celebrarà finalment dos mesos després del Sant Jordi, quan estavem tots confinats. El gremi de llibreters i el de floristeries van proposar com a data alternativa el 23 de juliol i per poc no s'ha de tornar a suspendre tenint en compte els rebrots de la pandèmia en poblacions com l'Hospitalet o Figueres. De fet, aquest sant jordi d'estiu no es celebrarà a tot Catalunya, en la mesura que on hi ha rebrots s'han suspés els actes. A nivell local, a l'Escala s'ha programat una jornada per l'estil del que és el tradicional Sant Jordi, però amb dimensions més reduïdes. A La Platja, des de les deu del matí hi haurà tres parades: la de la llibreria Vitel·la, la de la floristeria Mar-Flor i la de l'il·lustrador Carles Roman. A la tarda-vespre, la jornada es completa amb el recital "Sagarra cos a cos" del Grup Lai, que formen Baltasar Fonts, Perepau Ximenis i Sara Parés.Per garantir uan diada segura per a tothom s'insta la gent a garantir les distàncies de seguretat i l'ús de mascareta.

El regidor de cultura es mostra compromès a mantenir tota la programació cultural que es pugui, sempre i quan sigui possible garantir les mesures de seguretat i d'higiene.

En aquesta línia, la setmana vinent començarà el cicle de concerts de sardanes a plaça Catalunya. Se n'ha previst un total de quatre. I Dissabte de la setmana entrant engega també el festival Portalblau.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar