Publicitat
Publicitat

Comença un nou curs d'arqueologia a Empúries

És en marxa una nova edició del curs d'arqueologia que cada estiu es fa al Jaciment d'Empúries. 18 alumnes continuen desenvolupant l'estudi de l'antic port de la ciutat grega seguint totes les mesures sanitàries que marca la normativa.

És en marxa la 74ena edició del Curs Internacional d'Arqueologia al Jaciment d'Empúries, que començava diumenge passat dia 19 i s'alalrgarà fins al 8 d'agost.De nou els treballs es centren en excavar al sector nord de la ciutat grega, especialment per documentar la seva connexió amb la badia natural que va servir com a port . El projecte es va iniciar l'any 2018.El tema monogràfic triat per a aquesta edició  és “Dinàmiques paleoambientals i de poblament en època antiga. Ciències, metodologia i tècniques aplicades a l’arqueologia”.

Amés del port es segueix treballant a la trama d'habitatges i magatzems que tocaven a la zona d'amarratge de vaixells.El curs ha quedat marcat per la COVID. Per tal de complir normatives el nombre d'alumnes s'ha reduït a 18 i totes les activitats s'han adaptat a la situació.Als matins fan classes pràctiques i a la tarda de teòriques.

Pels alumnes que participen al curs és una oportunitat treballar i complementar els estudis al Jaciment d'Empúries.La setmana vinent es farà la presentació oficial del curs on es presentarà una de les novetats més destacades 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar