Publicitat
Publicitat

Reobertura Biblioteca amb protocol

La Biblioteca Víctor Català, obre de nou les portes a partir del 14 de juliol. Això sí, ho fa amb un protocol per garantir la seguretat dels seus usuaris i respectant les mesures de seguretat establertes des del govern. 

Des del mes de maig, la Biblioteca Víctor Català de l'Escala va reactivar a mig gas les seves activitats diàries com el préstec i devolució de llibres. Tot i això els altres serveis i l'accés de l'usuari a les instal·lacions encara no estava permès. Des d'aquesta setmana la Biblioteca reobre portes, establint uns protocols i amb diversos condicionants per a tots els usuaris. 

 

Entre la normativa, caldrà demanar cita prèvia per utilitzar els ordinadors amb un màxim d'una hora al dia per usuari. Els punts d'estudis seran reorganitzats amb quatre punts a la planta baixa i set a la primera planta, amb un aforament limitat per ordre d'arribada i d'un màxim de dues hores al dia. El fons de la biblioteca serà d'accés lliure, amb aforament limitat i intentant tocar el menys possible els documents. I pel que fa els més petits, l'entrada està limitada, no es permet l'estada per a la lectura i els menors de nou anys han d'anar acompanyats d'un adult. Temporalment el servei de premsa ha quedat anul·lat, per precaució i per no poder deixar els diaris i revistes en quarantena.  A tot aquest protocol cal sumar la normativa habitual de respectar distàncies, ús de guants i mascareta i gel hidroalcohòlic. 

Ara de moment, la Biblioteca ha ajornat totes les activitats per precaució, així per exemple cau temporalment el grup de lectura d'estiu de l'any passat. I per aquest segon Sant Jordi, el dia 23 de juliol, la Biblioteca hi participa amb activitats puntuals.  Pel que fa a horaris de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de dimarts a divendres de 16h a 20h. Per més informació o detalls trucar al 972 77 17 07 o enviar un correu electrònic a biblioteca@lescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar