Publicitat
Publicitat

Comencen les sessions de cinema a la fresca

Bona assistència a la primera sessió de cinema a la fresca d'aquest estiu. Es va fer ahir a La Riba amb aforament limitat, les cadires ben distanciades i amb obligació de dur mascareta. La pel·lícula projectada va ser "Rocketman".

La temporada de cinema a la fresca d'aquest estiu es limitarà a dues úniques sessions a La Riba, una el juliol i una altra a l'agost. La de juliol és la que es va fer ahir a la nit amb "Rocketman", un biopic basat en la vida del músic Elton John protagonitzat per Taron Egerton en el paper principal. La pel·lícula, estrenada al Festival de Cannes de l'any passat és dirigida per Dexter Fletcher. Es tracta d'un treball reconegut amb els Globus d'Or a millor actor de comèdia per Taron Egerton i a millor cançó original per a Elton John i Bernie Taupin per la cançó "I'm Gonna Love Me Again".Per fer complir les mesures de distanciament, l'aforament estava limitat, les cadires distanciades entre elles i tot el perímetre de La Riba delimitat amb tanques. Tot i el bon vespre que regnava no es va omplir tot l'aforament. La d'ahir i la del dia 10 d'agost son les dues úniques oportunitats de gaudir de cinema a l'aire lliure d'aquest estiu, donat que el CER ha decidit anul·lar el cicle que programava cada estiu al pati del centre cultural Xavier Vilanova.

Les mesures de prevenció de propagació del coronavirus, especialment la de distanciament, fan que sigui inviable mantenir aquella programació, ja que l'aforament màxim que es podria permetre rondaria entre trenta i quaranta espectadors, molt per sota del que és l'afluència habitual els dijous d'estiu al pati del CER.

El cinema d'estiu del CER s'havia convertit al llarg de les últimes dècades en un atractiu esperat per a molts amants del setè art que enguany el trobaran a faltar. Amb tot, el president de l'entitat creu que el públic ho entèn, perquè ara el que toca és prioritzar la salut de tothom.

La sessió de cinema vora el mar del mes d'agost s'ha programat per al dilluns 10 d'agost i es projectarà la pel·lícula que s'havia anunciat inicialment per ahir, "Yesterday". Una comèdia musical de Danny Boyle on el protagonista viu en un món en el qual el grup The Beatles no existeix i ell aprofita que sap totes les seves cançons per iniciar una carrera musical amb els grans èxits del grup. La situació actual fa que l'aforament es limiti a 100 localitats. Es poden reservar packs d'1 o 2 entrades a l'oficina de turisme. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar