Publicitat
Publicitat

Avui s'ha reunit el Consell Escolar Municipal

El Consell Escolar Municipal ha repassat avui el més destacat del curs més atípic que es recorda. Per al curs vinent, l'Ajuntament no descarta haver d'oferir espais nous si el departament així ho requereix per poder garantir les mesures higièniques i sanitàries.

El curs escolar 2019/2020 serà recordat sempre com el curs del confinament per la pandèmia de Covid-19. Així ha estat recordat aquest migdia a l'Ajuntament en el marc del Consell Escolar Municipal, organ que reuneix representants dels grups polítics, tècnics de les àrees d'educació, joventut i serveis socials, així com de tots els centres educatius locals.

Aquests temes, així com les xifres de preinscripcions per al curs vinent o els dies de lliure disposició marcats s'han anat succeint a la reunió del consell. Però sobretot ha planat sobre aquesta sessió el tema del coronavirus, per com ha modificat les dinàmiques de treball de l'últim trimestre i com pot encara marcar l'inici del curs vinent.

L'alcalde ha assegurat que si el departament ho requereix, l'Ajuntament compta amb espais que es poden posar a disposició dels centres.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar