Publicitat
Publicitat

Valery Fernández provoca el penal de la victòria contra l'Almeria (1-0)

L'escalenc Valery Fernández va contribuir ahir a la nit a la victòria del Girona contra l'Almeria. El dorsal 34 va provocar el penal que fa que l'equip de Francisco Rodríguez tingui gairebé assegurat disputar les fases de promoció d'ascens a Primera Divisió. Diversos mitjans de comunicació destaquen el treball de Valery.

Valery Fernández va entrar al minut 64 i al 74 va provocar un penal que, gràcies a l'encert de Cristian Stuani, va valer per sumar tres punts molt importants contra l'Almeria, rival directe. David Costas va donar un cop de colze a l'escalenc a l'interior de l'àrea i l'àrbitre no va dubtar en assenyalar penal. Una jornada més, el cos tècnic tenia bones paraules per Fernández en roda de premsa. De fet, en les primeres dues preguntes va sortir el nom de Valery quan habitualment surt al final.

Els de Francisco Rodríguez han sumat set punts dels últims nou. Empat contra l'Sporting de Gijón i victòries contra Saragossa i Almeria a casa. Els gironins son cinquens de la Segona Divisió i l'ascens directe el tenen a cinc punts quan encara queden nou punts per disputar. Les promocions d'ascens estan gairebé assegurades.

Diumenge a 2/4 de 8 del vespre, el Girona visita el Lugo, dinovè classificat que en el partit de la primera volta va perdre contra els gironins per 3 a 1.