Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala dona pistes sobre els calendaris de la pròxima temporada

La Federació Espanyola de tennis taula està treballant per planificar de la millor manera una temporada que serà atípica. La Superdivisió Masculina començarà més tard del que és habitual i el format de competició serà radicalment diferent, ja que hi haurà dos grups de set i descendiran quatre equips.

La Federació Espanyola de tennis taula està començant a preparar la pròxima temporada. La primera notícia, que ens ha avançat el CTT CER l'Escala de la Superdivisió Masculina, és que l'ens federatiu estatal hauria planificat dos calendaris amb diferents dates d'inici, un començaria a l'octubre i l'altre al gener.

Els catorze equips, que jugaran al màxim nivell, dos més que l'any passat, es repartiran en dos grups de set. De moment, sembla que tots els equips, tot i la davallada d'ingressos, podran afrontar el nou curs. L'objectiu de l'equip escalenc és quedar entre els quatre primers classificats per evitar disputar les fases de promoció de descens que jugarien els dos pitjors equips de cada grup.

Els equips tenen de temps fins al pròxim dimecres, 15 de juliol, per fer la inscripció a la competició, és per això que encara no s'han fet oficials els calendaris. Per cert, el Cajasur Priego de Còrdova, el campió de la Superdivisió Masculina i de la Copa del Rei d'aquest any, ha dit públicament que ha renunciat a competir la pròxima temporada a la Copa d'Europa per temes econòmics.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar