Publicitat
Publicitat

En marxa les classes de reforç escolar

El centre cívic Xalem, acull des d'aquesta setmana els alumnes que fan classes de reforç escolar. Una iniciativa proposada des de Serveis Socials, per tal d'ajudar a les famílies amb menys recursos i garantir un bon inici de curs. 

Les classes de reforç escolar, proposades des de Serveis Socials, per aquelles alumnes que no van poder seguir les classes des de casa durant el confinament ja estan en marxa. Unes classes que es fan al centre Cívic Xalem del Barri Rosa Lau, on els alumnes han estat escollits pel professorat dels diferents centres escolars del municipi, per tal d'ajudar a reincorporar-se a les classes el curs vinent. 

 

Un cop iniciat el curs d'estiu, s'està treballant conjuntament amb els centres educatius i l'Ajuntament per tal d'acabar d'omplir les places amb els alumnes recomanats. 

  

Les classes s'imparteixen dues aules diferents per tal de complir amb les mesures de seguretat actuals, amb alumnes de diferents edats i adaptant les classes a les seves necessitats. L'objectiu principal ajudar els joves a fer una bona planificació de les seves tasques, ajudar-los en aquelles matèries on tenen més dificultat i motivar-los per treure el major profit de les seves capacitats. S'espera que amb aquestes classes els joves pugin inicia el curs 2020 - 2021 amb tota normalitat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar