Publicitat
Publicitat

En marxa els casals d'estiu

Aquesta setmana s'han posat en marxa els casals d'estiu municipals adaptats amb totes les mesures de seguretat i higiène que marca la situació actual. Amb tot, però, es manté bona part de les activitats programades. 

Ja estan en dansa els casals municipals de l'Escala des d'aquesta setmana. Enguany, a causa de la situació actual s'han hagut d'adaptar a les mesures sanitàries corresponents per evitar la propagació del coronavirus. Entre les més destacades, s'ha reduït la capacitat dels grups per tal de garantir la distància de seguretat i s'han adaptat totes les activitats. No ha estat una tasca fàcil a causa de la incertesa del moment. Ho explica Anna Peñalba, sòcia i pedagoga de Tot Oci, empresa gestora dels casals d'estiu. 

 

També s'ha incolcat l'hàbit de l'higiene personal i s'han establert tres accesos al centre per esponjar l'entrada i la sortida dels nens i nenes.

 

Els equips de monitors, aquest any, a més de formar-se pedagògicament, també han hagut de fer-ho vers la Covid-19 i establir tots els protocols d'actuació. El Casal de Lleure consta d'un monitor per grup i 3 persones de suport als diferents grups per ajudar a les tasques de neteja i desinfecció dels espais i materials. 

 

Aquest estiu el fil conductor de les activitats programades del Casal de Lleure, està orientat a conèixer els personatges fantàstics que viuen al Bosc Encantat.

 

També es treballaran les emocions i com afrontar i gestionar una situació inesperada, a través del projecte Emociona't. 

 

Un total de 100 nens i nenes participen aquest estiu al Casal de Lleure. 

 

Pel que fa als matins esportius, hi ha prop d'una quarantena de participants apuntats a cada quinzena. Des de l'organització s'afronta aquest estiu atípic amb il·lusió i ganes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar