Publicitat
Publicitat

Pau Esponellà deixa el Bisbal Bàsquet per retornar a l'Escala

El jugador de bàsquet escalenc, Pau Esponellà, no seguirà amb el Bisbal Bàsquet per problemes físics. A finals de gener es lesionava a l'espatlla i des de llavors entre lesió i confinament encara no ha jugat cap partit oficial. Esponellà no descarta jugar amb el Club Bàsquet l'Escala el pròxim curs.

Pau Esponellà no seguirà la pròxima temporada amb el Bisbal Bàsquet. Així ho anunciava al seu compte d'Instagram. Els problemes a l'espatlla no li han permès degustar com a ell li hagués agradat una categoria exigent com és la de Copa Catalunya.

El jugador de bàsquet escalenc debutava a la categoria a finals de setembre a la pista del Sant Josep de Badalona. No ha tingut la participació que ell esperava, però era conscient que el canvi de categoria era important. S'ha sentit molt còmode amb el cos tècnic i jugadors.

Li hagués agradat marxar d'una altra manera, no per problemes físics. L'anxover no volia ocupar una plaça del Bisbal Bàsquet, nou equip d'EBA, sense saber l'evolució de la seva lesió. 

Si la lesió evoluciona favorablement, Esponellà podria retornar a les pistes amb el Club Bàsquet l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar