Publicitat
Publicitat

Obert el període per demanar les beques de transport escolar

Obert el període per presentar les sol·licitud de les beques de transport escolar, destinades a aquells joves que vulguin estudiar una especialitat de batxillerat o cicle formatiu que no s'imparteixi a l'Escala i es vegin obligats a anar a un altre municipi a estudiar. 

L'Ajuntament de l'Escala ha obert la convocatòria per presentar la documentació necessària per demanar les beques de transport escolar. L'objectiu d'aquestes ajudes és intentar donar continuïtat als estudis dels joves escalencs i a les famílies que es veuen obligades a desplaçar els seus fills per tal que cursin els estudis que han escollit. 

Les ajudes van adreçades als joves d'entre 16 i 20 anys, empadronats a l'Escala i que actualment estan cursant un cicle formatiu de grau mitjà o una modalitat de batxillerat que no s'ofereix a l'Escala. El període de presentació de sol·licituds és de l'1 al 31 de juliol. L'import de la subvenció és d'un màxim de 200 euros per estudiant. Per beneficiar-se'n caldrà complir els requisits que figuren al punt 3 de les bases reguladores, que es poden trobar publicades a la web de l'Ajuntament de l'Escala. La presentació de sol·licitud de les subvencions s'haurà de presentar al Registre general de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o en qualsevol de les formes previstes per la legislació vigent. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar