Publicitat
Publicitat

Setanta clubs reclamen els ascensos del futbol base

Arran de la decisió de la decisió de la Federació Catalana de futbol, que deixava la temporada del futbol base sense ascensos ni descensos, ha sorgit la plataforma Units pels Ascensos. Ja s'hi han adherit més de setanta clubs de Catalunya que reclamen que hi hagi ascensos, però no descensos.

L'últim Esports10 de la temporada de Canal10 Empordà ha culminat amb una entrevista-debat amb el periodista esportiu del Setmanari de l'Alt Empordà, Said Sbai, i l'entrenador del Viladamat, Xavi Carmona. Es van tocar molts temes, des de com serà al pla de competició, fins a les filiacions de clubs veïns com ara el Torroella i el Baix Ter o el Peralada i el Cabanes passant per com afectarà els jugadors estar tant de temps sense el ritme de competició. 

Un altre tema que va tenir especial rellevància va ser que arran de la decisió de la Federació Catalana de futbol, que recordem que va decidir que la temporada del futbol base no hi hagués ascensos ni descensos, ha sorgit una plataforma Units pels Ascensos. Setanta clubs catalans reclamen els ascensos del futbol base. 

Un dels altres tema que van posar-se damunt la taula va ser el tema econòmic. Molts clubs com el Can Gibert o el Quart B desapareixen per la patacada econòmica a causa del coronavirus. Altres naixen, com és el cas del sots 23 del FC l'Escala i altres equips modestos com el Viladamat depenen d'activitats per tenir endavant.

Podeu recuperar el darrer Esports10 de la temporada a la pàgina web de Canal10 Empordà. Es van repassar també, amb declaracions, els ascensos i no descensos d'equips veïns.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar