Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de l'Escala presenta l'operatiu d'estiu

L'Ajuntament de l'Escala, presenta l'operatiu d'estiu de Platges dels diferents serveis del municipi. Una foto de grup a Plaça Univers, a Riells, va mostrar el compromís i l'esforç per afrontar l'estiu amb garanties i seguretat. 

L'Ajuntament de l'Escala, ha confeccionat una temporada d'estiu adaptada a la situació de crisi sanitària. Per aquest motiu s'aposta per a la informació, el control i la seguretat. Per així garantir un bon estiu i gaudir del municipi i els seus encants. Per això ahir a la tarda va presentar-se el dispositiu de serveis de platges per aquest estiu, format per l'equip de Protecció Civil, Informadors de platja, cos de la policia local, Bombers voluntaris, Salvament i socorrisme, adequació i manteniment platges i agents rurals. Un servei que estarà operatiu durant tota la temporada, que enguany ha iniciat més tard a causa de la pandèmia. 

 

Tot el dispositiu d'estiu treballarà amb coordinació perquè tant els escalencs com els milers de turistes i visitants de les poblacions properes gaudeixin de la seva estada i de les vacances amb la tranquil·litat i seguretat que mereixen.

 

Aquest serà un estiu complicat, L'Escala fa un esforç dia a dia per adaptar-se a les normatives i situacions generades per a la crisi sanitària. Tot i això, caldrà un esforç comú entre professionals i ciutadania per junts gaudir d'un bon estiu i evitar la propagació del virus.

  

L'operatiu d'estiu està cent per cent en marxa des d'avui amb la incorporació dels Informadors de platja, que des d'aquest matí s'encarreguen d'informar i fer respectar les mesures de bany.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar