Publicitat
Publicitat

Comencen les preinscripcions del Casaliu de l'Escala

Obert des d'aquesta setmana el periode de preinscripcions del Casaliu. És l'últim dels casals d'estiu municipals al qual faltava obrir el període de registre, tenint en compte que els més petits tenen el servei de la llar d'infants Ballmanetes fins a finals de juliol.

Des d'aquest dilluns a les 8 del matí està obert ja el procés de preinscripcions del Casaliu. Aquest era el darrer dels casals d'estiu municipals al qual faltava obrir el període de registre, tenint en compte que els més petits ja tenen el servei de la llar d'infants Ballmanetes fins a finals de juliol. Hi ha temps per fer la preinscripció fins aquest pròxim divendres 3 de juliol a les 14h del migdia. El procés s'ha de fer de forma telemàtica a través de la web inscripcions.lescala.cat

Al Casaliu s'hi poden apuntar els nens i nenes que han fet P1 i P2 al curs 2019/2020, de moment, per fer casal en horari de matí. Pel que fa a l'opció de tardes, el consistori ho valorarà en funció de la demanda. Les places són limitades i es tindran en compte per ordre de preinscripció. La setmana del 6 al 10 de juliol, els preinscrits rebran un mail amb la confirmació de la plaça i la documentació per poder formalitzar la inscripció. 

El Casaliu tindrà lloc l'última setmana de juliol i tot l'agost.

Pel que fa a la resta de casals municipals demà comencen amb un total de 120 nens, una cinquantena als Matins Esportius i al Campus Jove respectivament. Els diferents casals s'han adaptat aquest estiu a totes les mesures de prevenció de la propagació de la Covid-19 marcades per les autoritats sanitàries.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar