Publicitat
Publicitat

Robert Figueras s'engresca amb el nou sots 23 del FC l'Escala

L'entrenador escalenc Robert Figueras tornarà a entrenar la pròxima temporada després de set anys. Serà el director d'orquestra del nou sots 23 del FC l'Escala, que ja tindria tancats un total de 15 jugadors. Figueras ha entrenat a tots els equips de la base de l'Escala i també el segon equip.

Set anys després, Robert Figueras tornarà a entrenar un equip. Serà el nou sots 23 del FC l’Escala. Figueras s’ha engrescat amb aquest nou projecte i que ja té confirmats 15 jugadors. No dirigia cap equip des de la temporada 2012-13. Pel que fa al segon entrenador encara no s'ha anunciat res al respecte.

L’equip que havia dirigit Figueras era el Torroella. Justament aquella temporada, l’Escala i Torroella pujaven a Segona Catalana. Tot i l’ascens, no va seguir a la banqueta torroellenca.

Feia falta un equip que dones sortida als jugadors del juvenil que no poden jugar amb el primer equip. El tècnic repescarà jugadors de clubs veïns.

Ara passats uns dies, el projecte va agafant forma i ho veu millor del que es pensava. L'objectiu és jugar el màxim de bé possible i aspirar al màxim.

Algun jugador del juvenil podria tenir l'oportunitat de jugar al sots 23 i algun que despuntés del sots 23 podria anar amb el primer equip quan fes falta. L’últim segon equip que va tenir va ser la temporada 2012-13. Era dirigit pel que podria ser el pròxim president del club, Marc Bosch.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar