Publicitat
Publicitat

Simulacre dels socorristes a la platja de Riells

L'equip de socorristes de l'Escala han portat a terme aquests dies, simulacres de salvament per tal de posa en pràctica els seus coneixements. Les proves s'han realitzat satisfactòriament respectant-se els protocols establerts actualment per la covid-19.

 Aquest cap de setmana, a la platja de Riells, s'ha realitzat un simulacre de rescat aquàtic que ha posat a prova la coordinació dels diferents cossos vinculats a la seguretat i salvament a les platges. L'exercici va consistir en el rescat d'una persona mar endins, així com la posterior reanimació. 

 

Un entrenament habitual de l'equip de socorristes, per tal de treballar tots junts i saber sempre que pensa i com actuar el company. A més cada any s'han d'adaptar els protocols i les formes d'actuar. Enguany per exemple s'ha de treballar molt amb el protocol Covid19, rescatar la víctima de manera que socorrista i víctima respectin les mesures. 

 

El responsable del servei de socorrisme i salvament, assenyalà que aquesta mena d'exercicis es fan a principi de temporada perquè hi ha menys carrega de treball i que en tot cas, són molt positius per la formació continua dels socorristes. 

 

 Acabats els exercicis, tot l'equip comenta com ha anat i com es pot millorar per donar un més bon servei als usuaris de les platges.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar