Publicitat
Publicitat

Mesures per a una revetlla amb seguretat

La revetlla de sant joan es viurà sense la festa al Camp dels Pilans, suspesa per precaució. Les autoritats recomanen celebracions en grups petits i respectant distàncies de seguretat.

La nit de sant Joan és sempre una nit especial. Encara més enguany si tenim en compte que arriba pocs dies després de l'acabament de l'estat d'alarma. Les recomanacions habituals de cada any per aquesta celebració i les específiques per aquesta setmana de represa han estat recollides en un ban d'alcaldia. Serà una revetlla per viure més en família i amics en grups reduïts. Cal recordar que no estan permeses les grans aglomeracions de gent i que els grups no han de superar les 20 persones.Pel que fa a distàncies, s'han de mantenir els 2 metres amb altres persones i utilitzar mascareta sempre que no es pugui mantenir aquest distanciament. A més, cal afegir-hi la necessitat de rentar-se les mans amb freqüència. I sobretot, si es fa servir pirotència, no utilitzar gels hidroalcohòlics i fer el rentat de mans amb aigua i sabó.

Aquest any no hi haurà a l'Escala ni l'arribada de la Flama del Canigó ni revetlla a Camp dels Pilans. La revetlla era organitzada pel l'Associació de Veïns del barri, que en reunió de junta van acordar ja fa setmanes la suspensió de la revetlla, com també d'un concert programat el mes de maig passat i  la cantada d'havaneres prevista per al mes de juliol. Davant la suspensió de tots aquests actes, la junta va acordar així mateix que aquest any no es girarà la quota anual als socis. 

Tampoc arribarà aquest any la Flama del Canigó. L'associació que fa arribar el foc encès al capdamunt d'aquest emblemàtic cim fins a prop de 3000 punts aquest any no passarà per l'Escala. Però sí que demana la col·laboració de tothom per encendre una llàntia o espelma al balcó de cada casa al punt de les deu de la nit.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar