Publicitat
Publicitat

Jordi Bras guanya el Master del Club Tennis l'Escala

Durant aquests dies, les instal·lacions del Club Tennis l'Escala han acollit el primer campionat postconfinament. Aquest cap de setmana, s'ha finalitzat el màster de tennis, amb victòria de Jordi Bras sobre Josep Lluís López, mentre que el de pàdel acabarà aquest dimecres 24 amb les finals mixtes i masculines. 

Primera competició social postconfinament acabada. Les pistes municipals de tennis i de pàdel han estat escenari aquests dies dels màsters. La competició de tennis ja s'ha acabat aquest diumenge mentre que la de pàdel culminarà dimecres. 

Al màster de tennis, que tradicionalment s'iniciava a finals de maig i acabava principis de juny, aquest any s'ha hagut de fer més tard. La fase de grups es va disputar de l'1 al 14 de juny i els quarts de final, semifinals i final del 15 al 21. Durant aquests dies, hi han participat una trentena de socis. La final la varen disputar Jordi Bras i Josep Lluís López. La final va tenir punts molt bons, però no es va poder acabar perquè López es va lesionar, de manera que Bras va ser el campió.

El campionat social s'ha completat aquest cap de setmana perquè aquest pròxim cap de setmana, l'equip +30 recupera el partit contra el Calonge, un duel que s'havia de disputar el 14 de març, però va ser impossible pel coronavirus.

Pel que fa al pàdel, encara continua. Aquest cap de setmana s'han disputat les semifinals i la final serà aquest dimecres 24, dia de Sant Joan. Hi han competit vuit parelles mixtes i vuit de masculines.  

Recordem que les pistes municipals de tennis i de pàdel van ser les primeres instal·lacions esportives que van obrir. Concretament la reobertura va ser dimarts 19 de maig. Ara fa un mes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar