Publicitat
Publicitat

Moltes gràcies pel vostre temps

Des dels mitjans de comunicació locals, agraïm la col·laboració de tots els escalencs que al llarg d'aquest confinament han aportat el seu granet de sorra participant i oferint contingut especial. 

Davant la situació d'excepcionalitat i confinament provocada per la Covid-19, juntament amb la necessitat constant d'actualitzar la informació sobre el coronavirus, així com les ganes de mantenir les relacions socials han multiplicat aquests últims mesos a escala mundial l'ús d'internet i les xarxes socials, sobretot de Facebook, Instagram, YouTube, Tik Tok i Twitter. Molts usuaris d'aquestes plataformes, han aprofitat el confinament per apropar-se al seu públic o a la seva gent mitjançant directes, publicacions diàries o posts programats setmanalment. Els escalencs no han estat l'excepció i molts d'ells han publicat diverses propostes a les xarxes, moltes d'elles s'han vist al llarg d'aquests mesos per Canal 10 Empordà. 

 

Moltes de les propostes que s'han vist aquests dies com els titelles de l'Elisenda Trias i l'Aniol Piqué, les receptes de cuina de Vicenç Folgado, els consells de salut d'Indira Salvador i del Dr. Prat, els contes de l'Escola Esculapi o el contes per anar a dormir de l'Albert Quintana arriben a la seva fase final amb l'arribada de la fase 3. Així que per a moltes d'elles aquesta setmana serà la seva última participació. Altres com les sessions de Ioga amb Jess Valde o els tallers d'scrap amb Àgar Vila continuaran fins a finals de mes, ja que després s'agafen unes merescudes vacances. També cal agrair tota la gent que ha participat amb les càpsules d'Escalencs al món o Escalencs confinats, que setmana a setmana feien arribar material per poder fer el muntatge final i així ensenyar als espectadors la seva situació. Una experiència molt interessant i molt ben acollida pel públic.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar