Publicitat
Publicitat

La sala polivalent s'ha convertit en el nou CAR de Sant Cugat

La sala polivalent s'ha convertit des de fa setmanes en el nou CAR de Sant Cugat. Els palistes de tennis taula que habitualment s'entrenen al centre d'alt rendiment s'han desplaçat fins a l'Escala per entrenar-se amb alguns dels seus companys. Dilluns ja podrien tornar a les instal·lacions del Vallès Occidental.

Jugadores com Sofía-Xuan Zhang, del Girbau Vic de la Superdivisió, o Jana Riera, del Tramuntana Figueres de la Divisió d'Honor, han vingut a entrenar-se a la sala polivalent l'Escala perquè al CAR de Sant Cugat no podien per mesures de seguretat. Sí que estava obert, però el retorn als entrenaments s'ha fet en dos torns. Coincideixen doncs amb els seus companys Iker González, Norbert Tauler i Sergi Grau, palistes del CER l'Escala.   

En aquests entrenaments també hi ha assistit Dani Torres, l'entrenador que tenen al CAR de Sant Cugat per fer el seguiment dels seus jugadors.

Hem de recordar que el centre santcugatenc va tancar el 14 de març quan es va detectar el primer cas de coronavirus i tots els esportistes interns van haver d'abandonar aquestes dependències. L'equipament porta obert des de l'11 de maig amb mesures d'higiene i protecció reforçades. 

Dilluns, aquests palistes podrien retornar al CAR, sempre que les anàlisis que es facin donin negatives, perquè han de preparar els campionats d'Europa de Croàcia previstos pel setembre.

Els que també toquen pala a la sala polivalent son els jugadors de la base. Cada dilluns, dimecres i divendres a la tarda s'esforcen per seguir millorant cada dia. Ara estan contents perquè tenen ben a prop a jugadors i jugadores que competeixen a la Superdivisió i Divisió d'Honor.

Sembla que la competició retornarà a mitjans d'octubre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar