Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic l'Escala ja pot rebre socis i usuaris de Barcelona

A partir d'avui dijous, el Club Nàutic l'Escala ja pot rebre usuaris i socis de Barcelona coincidint amb l'inici de la fase 3 a tot Catalunya. Aquesta última fase prèvia a la nova normalitat permetrà que les instal·lacions puguin començar a funcionar amb certa normalitat, sempre extremant les mesures de seguretat.

Tot Catalunya ha entrat avui dijous a la fase 3 i la mobilitat és lliure per tot el territori. Això vol dir que tots els usuaris i socis del Club Nàutic l'Escala que viuen a Barcelona poden desplaçar-se fins a l'Escala tres mesos després. I és que part de la massa social del club és de Barcelona i del sud de França. 

Una de les activitats que ha pogut començar a fer el Club Nàutic l'Escala ha estat la Trobada de Velers. Va ser el passat dissabte. La prova no era puntuable, ja que no tots els participants habituals de la Ruta de l’Anxova podien desplaçar-se encara fins al mar d'Empúries. Hi van participar cinc embarcacions i malgrat que la pluja els rebia al Club a la seva arribada, finalment van poder navegar amb sol i uns set nusos d’intensitat de marinada.

Activitats de gran envergadura com la Barbacoa i la Diada del soci s'han suspès. Els casals se seguiran fent extremant les mesures de seguretat i també una conferència sobre medi ambient. El club apostarà pels petits formats. 

Els actes que vagi programant el club les anirem anunciant en les pròximes edicions de l'informatiu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar