Publicitat
Publicitat

La Festa Major s'adaptarà però mantindrà un perfil presencial

La Comissió de Festes treballa per adaptar la Festa Major d'enguany a les circumstàncies. Caldrà adaptar les activitats, però es manté la prioritat de mantenir un perfil presencial.

Falten dos mesos i mig per a la Festa Major de l'Escala. Temps suficient perquè el context sanitari de la pandèmia evolucioni molt i les mesures d'higiene i seguretat variin, però també amb la certesa que els actes populars, especialment aquells que agrupen gran quantitat de persones, estiguin molt restringits. Aquesta setmana la Comissió de Festes s'ha reunit amb l'Ajuntament per començar a perfilar quin model de Festa Major es podrà dur a terme enguany. De la reunió n'ha sortit el convenciment que hi haurà Festa Major, sí, però s'haurà de reinventar per respectar els protocols marcats per les autoritats sanitàries.

Encara no s'ha concretat quin programa d'actes es podrà o no es podrà fer. Però el que sí que té clar la comissió és que es vol prioritzar una festa presencial, sense descartar que algun acte es pugui fer de forma telemàtica a través de xarxes socials o streaming.

La comissió es vol mostrar molt prudent sobre tema aforaments i actes al carrer. Falten encara dos mesos i mig per a la Festa Major, els protocols de seguretat i higiene poden evolucionar. Però s'ha de tenir clar, diu Roura, que la batalla contra la Covid-19 encara no s'ha guanyat.

La diada de Santa Màxima cau enguany en dimecres, el que fa preveure que, seguint la tònica dels últims anys, els primers actes de la festa s'avancin al cap de setmana previ.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar