Publicitat
Publicitat

Valery Fernández reapareix onze mesos després

L'escalenc Valery Fernández ha reaparegut aquest cap de setmana a Las Palmas de Gran Canària. L'últim partit que va jugar va ser a finals de juliol, però el darrer enfrontament oficial que va disputar va ser el maig de 2019 contra el Llevant. L'actual jugador del Girona ja està recuperat i espera aconseguir l'ascens.

Valery Fernández ha tornat a trepitjar els terrenys de joc onze mesos després. El seu retorn va ser aquest dissabte al vespre a Las Palmas de Gran Canària. L'escalenc va sortir al minut 57 substituint a Jairo Izquierdo. Fernández després del partit explicava que està molt feliç d'haver tornat, ja que havia estat molts mesos sense poder fer el que més li agradava.

L'últim partit del jugador del Girona va ser el 25 de juliol, era un partit de pretemporada. Però si hem de buscar el darrer enfrontament oficial hem de remuntar-nos fins al 12 de maig de 2019 contra el Llevant, el dia del descens a Segona Divisió (1-2). Fernández va ser titular i va jugar 83 minuts. 

La reaparició del jugador anxover no va ser sinònim de victòria. L'equip de Pep Lluís Martí va empatar a 0. Va ser un partit lent i avorrit.

Avui el Girona juga el primer partit a casa post confinament a les 21:45 contra el cué Racing de Santander, un equip que té 20 punts menys que els gironins. En roda de premsa, el tècnic gironí ha parlat de Valery Fernández.

Avui és una altra final per l'equip gironí. 

Aquest partit arriba abans d'enfrontar-se divendres a l'Elx, rival directe.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar