Publicitat
Publicitat

Inici temporada de platges vigilades i zones blaves d'estiu

Aquest dilluns s'ha posat en marxa la temporada de platges vigilades de l'Escala i Empúries. També s'han col·locat les boies que delimiten les zones de bany i cartells informatius sobre les mesures de seguretat sanitària a les platges.

En marxa des d'aquest dilluns una nova temporada de platges vigilades. Un total de 14 socorristes equipats amb dues motos d'aigua i una zodiac vigilaran les platges de Montgó, Riells, la Platja de les Barques, la del Moll Grec i la de les Muscleres. Aquest any, a causa de la situació excepcional viscuda, els treballs d'adequació de les platges i col·locació de les boies que delimiten els canals d'entrada i les zones de bany, s'han hagut de fer a última hora. Ho explica, el 1r tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Infraestructures, Mobilitat, Medi Ambient i Habitatge, Josep Bofill.

 

També s'han col·locat cartells informatius sobre les mesures de seguretat sanitària que han de prendre els banyistes per accedir a les platges del municipi. Aquesta setmana, també, està previst que s'acabin d'instal·lar els morts ecològics per protegir la posidònia de la zona costanera del municipi. 

La temporada estiuenca de bany i platges vigilades va des del 15 de juny fins al 15 de setembre. Un altre servei que ha entrat en funcionament aquest dilluns és el de les zones blaves d'estiu. Els carrers i zones afectades són Plaça Nova, Plaça Catalunya, Les monges, el Passeig Lluís Albert, l'Avinguda Montgó, el Carrer de Gràcia i l'aparcament Naintré a Riells. Ho explica el regidor de serveis i seguretat, Robert Figueras.

Les places bonificades costen un euro per dia. Pel que fa a les no bonificades, la tarifa mínima és de 20 cèntims per 20 minuts. Per una hora el cost és d'un euro.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar