Publicitat
Publicitat

La Piscina Municipal obre dilluns

Les instal·lacions de la Piscina Municipal de l'Escala reobren dilluns amb mesures. La mascareta serà obligatòria en tots els trajectes que es facin, excepte quan s'estigui fent l'activitat. Una altra norma és que s'hauran de portar dues tovalloles: una per la suor i l'altra per col·locar damunt de la maquinària.

La Piscina Municipal de l’Escala reobrirà dilluns, coincidint amb l'inici de la fase 3, amb un aforament màxim del 50% i respectant les distàncies de seguretat. Les piscines, els vestidors i les dutxes seran oberts, però amb limitacions per la distància. És obligatori l'ús de la mascareta en tots els trajectes que es facin, excepte quan s'estigui fent l'activitat.

Pel que fa a dutxar-se, l'staff recomana fer-ho a casa si és possible. 

Totes les activitats dirigides se seguiran fent, excepte la d'entrament funcional, ja que és una sessió que es fa amb rotllana i no es garanteix la distància de seguretat. La sala ciclo indoor acollirà el màxim de bicicletes possibles, separades a 2 metres cadascuna. Per fer aquestes activitats caldrà reserva prèvia.

Aquestes mesures son de caràcter provisional. Tan bon punt s'entri a la normalitat, les restriccions es reduiran. El principal objectiu de la piscina és garantir la màxima seguretat sanitària tant per als socis i usuaris, com per tots els treballadors. L'Ajuntament de l'Escala està content perquè es reobri una altra instal·lació, en aquest cas esportiva.

La instal·lació feia tres mesos que estava tancada. Dilluns doncs, la Piscina torna a obrir amb l'horari habitual.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar