Publicitat
Publicitat

L'Escala no viurà la Rua de Carnaval d'estiu per la crisi del coronavirus

La Rua de Carnaval d'estiu de l'Escala, prevista de celebrar aquest dissabte dia 13 ha estat suspesa. Així ho han comunicat els organitzadors, lamentant que igual que altres activitats no hi ha alternatives per buscar noves fórmules o dates. 

Aquest cap de setmana l'Escala havia de gaudir un any més del Carnaval d'Estiu, però igual que moltes altres activitats la rua ha quedat suspesa davant el risc sanitari i per no poder evitar aglomeracions de persones en espais públics. Davant la situació actual des de l'organització del carnaval de l'Escala, queda descartada una nova data per celebrar la rua d'estiu, així mateix no es descarta un canvi de format de cara a l'any vinent, una opció que ja estava prevista per aquesta edició.

 

Des de la comissió de Carnaval de l'Escala, es lamenta no poder  gaudir de la rua. Doncs a diferència de la rua d'hivern, en aquesta els participants gaudeixen molt més.

 

Ara la comissió ja té la vista posada amb una nova edició del carnaval de l'Escala, difícil de programa davant la incertesa actual. Però on cal treballar de valent per buscar possibles alternatives davant situacions complicades a causa de la pandèmia.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar