Publicitat
Publicitat

Lagos seguirà a la UE Torroella de Segona Catalana

L'escalenc Angel Josue Lagos seguirà una temporada més amb la UE Torroella, nou equip de Segona Catalana. El que ha estat el màxim golejador torroellenc està motivat per retornar en aquesta categoria que no hi juga des de fa vuit anys. Va estrenar-la quan era juvenil del FC l'Escala el curs 2011-12.

La UE Torroella tanca la renovació de l'escalenc Angel Josue Lagos pel seu retorn a Segona Catalana en l'any del centenari del club. El màxim golejador d'aquest curs amb 18 gols té ganes de tornar a ser un jugador decisiu.

Lagos va debutar a Segona Catalana amb el FC l'Escala la temporada 2011-12 quan aleshores era juvenil. Vuit anys després tornarà a degustar la categoria.

Precisament el curs 2011-12 era l'any del centenari i els escalencs van perdre la categoria. L'any següent, l'equip el va agafar Pitu Batlle i va guanyar la lliga de Tercera Catalana. En el retorn a Segona, l'Escala no va confiar amb el jugador i va fitxar pel Bellcaire.

Torroella doncs seguirà comptant amb Lagos, que havia rebut una oferta del FC l'Escala però l'ha acabat rebutjant. El tècnic David Bonmatí destaca les seves qualitats.

Cal recordar que el jugador després de tancar la seva etapa a l'Escala i abans d'arribar a Torroella de Montgrí ha jugat amb el Bellcaire, Viladamat, Sant Pere Pescador i Verges. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar