Publicitat
Publicitat

Núria Mitjanas fitxa per l'Uni Girona

La jugadora del cadet femení del Club Bàsquet l'Escala, Núria Mitjanas, jugarà la pròxima temporada amb l'Uni Girona. La dorsal 21 compaginava tres equips: cadet, junior i primer equip. El fitxatge per aquest equip gironí li permetrà fer un pas més a la seva carrera com a esportista. Mitjanas vol aprofitar l'oportunitat.



La jove jugadora del CB l'Escala, Núria Mitjanas, ha fitxat pel junior A preferent de l'Uni Girona. La trucada del club gironí la va rebre durant el confinament. Els altres anys havia declinat les ofertes, però aquest l'ha acabat acceptant. I és que ara vol aprofitar aquesta gran oportunitat. Mitjanas, de 15 anys, era la jugadora de la base que més havia despuntat en les campanyes anteriors. Jugava amb tres equips del club: el cadet, el seu equip, el júnior i el primer equip.

Les entrenadores del cadet, Eva Guinart i Anna Casabella, i el coordinador del bàsquet base, Pau Esponellà, destaquen el gran talent de la dorsal 21. Una jugadora que tot entrenador voldria tenir al seu equip. 

Els dos últims anys, el seu equip de la base ha guanyat les lligues de forma clara. De fet, en les dues campanyes anteriors, l'equip ha guanyat 45 dels 46 partits que ha disputat. 25 victòries l'any passat i 20 aquest. Les cadets no perden des del 15 de desembre de 2018, a la pista de la Unió Girona, curiosament dia en què Núria Mitjanas feia els 14 anys. És més, va acabar el duel amb un tall a l'ull.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar