Publicitat
Publicitat

Conveni Ajuntament - UBET

Ajuntament i UBET renoven el conveni anual de col·laboració, pel qual els comerciants reben 8000 eruos per a la promoció del sector. L'import d'activitats com la Fashion Show, que aquest any no es farà, es destinarà a promocions digitals i creació del nou espai web.

La bona entesa entre ajuntament i gremi del petit comerç local es manté amb la signatura per una anualitat més del conveni de col·laboració que vincula ambdues entitats. El conveni contempla aportacions de fins a 8000 euros per part de l'Ajuntament a l'organització d'activitats de promoció del petit comerç. La renovació d'aquest document, que enguany s'ha signat de forma telemàtica, és una mostra de la bona simbiosi entre Ajuntament i UBET.

L'activitat de més pressupost de les que constaven fins ara al conveni era la desfilada de moda Fashion Show, que enguany no es celebrarà. El que es destinava a aquesta festa es reconduirà cap a altres iniciatives, més de caire digital.

El petit comerç comença  aixecar el vol després de les setmanes més dures de confinament. Amb cada fase de desconfinament que es va superant, es va podent obrir més serveis. Però des del sector, es considera que el pas important es notarà quan es recuperi la mobilitat entre zones sanitàries diferents, sobretot quan la població barcelonina pugui sortir de la seva demarcació.

Avui s'ha signat el conveni de col·laboració. Des de l'Ajuntament, però, s'ha recordat que a banda del conveni anual, s'han inclòs dos punts al pla de xoc destinats al comerç local.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar