Publicitat
Publicitat

El Viladamat de Xavi Carmona, nou equip de Tercera Catalana

El Viladamat de l'escalenc Xavi Carmona competirà a Tercera Catalana la pròxima temporada. L'equip, que compta amb tretze jugadors anxovers, va tancar la lliga a la segona posició del grup 29 de la Quarta Catalana. L'últim ascens d'aquest poble veí va ser el 2013. Aleshores el club era dirigit pe Carles Britos.

Set anys després, Viladamat torna a celebrar un ascens de categoria. No l'ha pogut festejar al camp com és habitual, ja que la decisió de la Federació Catalana de Futbol ha arribat en ple estat d'alarma. El Viladamat compta amb 15 escalencs, dels quals dos, Xavi Carmona i Marc Alonso, son entrenadors. L'ascens a Tercera Catalana ha estat una gran notícia per tots però cos tècnic i plantilla reconeixen que haguessin preferit acabar la lliga del grup 29 de Quarta Catalana. Els viladamatencs han acabat segons amb 48 punts, quatre punts menys que el líder Can Gibert, que també ha pujat, i dos més que el Jafre, que s'ha quedat a les portes.

Tornar a Tercera Catalana és un repte motivador pel club, però Carmona, que complirà la seva quarta temporada a Viladamat, és conscient que podria haver-hi més equips i com a conseqüència més descensos. Enfrontar-se a Bellcaire, Verges i Sant Pere Pescador serà tot un al·licient. 

Amb el que s'està treballant ara és amb la plantilla per la pròxima temporada. Sembla que un tant per cent elevat renovarà. Cal recordar que el passat estiu Marc Gasull va fitxar pel Viladamat i a la meitat del curs va recuperar a David Puig, que va canviar Viladamat per Porqueres, i incorporar a Aleix Masjoan. Faltarà saber si els màxims golejadors Xavi Capdevena (10) i Mawdo Baldeh (9) seguiran.

L'últim ascens del Viladamat va ser la temporada 2012-13. L'equip aleshores era dirigit per Carles Britos. Va ser campió, a falta de tres jornades per acabar el campionat, remuntant contra la Pera (4-3).

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar