Publicitat
Publicitat

S'anul·la la Cantada d'Havaneres de L'Escala

L'Escala anul·la la 43a edició de la cantada d'havaneres per les restriccions de la crisi sanitària. Des de l'organització s'han buscat alternatives, però finalment s'ha arribat a la decisió d'anul·lar la cantada per garantir la seguretat de tots els assistents. 

L'Escala no viure aquest any la tradicional nit d'havaneres a la platja, l'edició número 43 queda oficialment anul·lada arran de la crisi del coronavirus. Des de la Penya Blaugrana de l'Escala i l'Ajuntament de l'Escala s'assegura que les restriccions per controlar l'aforament i garantir la seguretat d'un esdeveniment massiu fan inviable poder gaudir de la cantada amb total normalitat. Des de l'organització s'han buscat alternatives, però reduir un espectacle de més de 5000 persones de públic a 200 o buscar una nova ubicació no és la millor opció.

  

La cita era prevista com cada any pel primer dijous del mes d'Agost, per això ja estava lligat el cartell de l'edició del 2020. Un cartell que queda ajornat, doncs per l'edició de 2021 s'espera poder gaudir dels mateixos artistes. 

 

La Penya Blaugrana de l'Escala ha vist com pràcticament totes les seves activitats de 2020 s'han anul·lat a causa de la pandèmia, s'espera que com a mínim es pugui celebrar l'aniversari de la penya de cara a final d'any , sota les restriccions establertes per sanitat. 

 

Per altra banda, aquest cap de setmana torna la lliga i el Barça torna a fer rodar la pilota, per això la penya ha decidit obrir el seu local. Ho fa amb els nous equips audiovisuals per poder gaudir dels partits del Barça amb la millor qualitat, però també ho farà amb restriccions d'aforament tal com estableixen els protocols.

 

Tots els socis de la penya rebran al llarg d'aquesta setmana informació per poder accedir al local amb totes les mesures de seguretat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar